Om os

Om Total-Gruppen.dk

Total-Gruppen.dk en virksomhed med et veludviklet og succesfuldt koncept


Total-Gruppen.dk drives af Karsten Olsen, som har startet firmaet med værdier, som både giver kunderne og samarbejdspartnerne en positiv oplevelse.


Total-Gruppen.dk er en virksomhed, der udfører totalentrepriser via en sammenslutning af mange små selvstændige erhvervsdrivende, der bruger hinanden som samarbejdspartnere, sparringspartnere, assistance på hinandens fagområder, samt udveksler arbejdsopgaver.


Hos Total-Gruppen.dk samarbejder de med professionelle og dygtige håndværkere, entreprenører og firmaer med stor erfaring inden for totalentrepriser.


Total-Gruppen.dk leverer i hverdagen opgaver til 10-12 underleverandører, inden for faggrupper som kloak, anlægsgartner, maler, murer, tømrer, elektrikere, vvs m.fl., som alle har de nødvendige autorisationer.Total-Gruppen.dk sørger for at finde den rigtige håndværker til jobbet

Karsten Olsen driver selv en af faggrupperne i Total-Gruppen.dk som autoriseret kloakmester. På bygge- og anlægssiden besidder han mere end 21 års erfaring. Dette giver ham ballast til at give byggerådgivning. Karsten udfører alle former for kloak- og drænarbejde, han har speciale i omfangsdræn, som er blevet en hyppigere opgave i den senere tid.Omfangsdræn en populær løsning

Fugt er en af boligens værste fjender, men ved at lægge et omfangsdræn, der leder vandet væk langs ydermuren sørger Total-Gruppen.dk for tørre og sunde huse. Ofte skyldes fugten problemer med terrænet eller grundvandstanden.


Et omfangsdræn er både et stort arbejde og en bekostelig affære. Derfor er det vigtigt at få lavet en forundersøgelse for at finde ud af, om et omfangsdræn vil løse de problemer, der er. I første omgang er det vigtigt at få bestemt årsagen til fugten og dens omfang. Det er også vigtigt at finde ud af, hvilke jordforhold der er.Godt grønt alternativ

Total-Gruppen.dk graver også vandhuller og søer, som opsamler regnvand fra taget. Det er et godt, grønt alternativ til faskiner eller underjordiske regnvandsanlæg. Vandhuller og søer er både til gavn for miljøet og skaber æstetik og dyreliv i grønne områder og friarealer.


Skrevet af
Energibolig - oktober 2010

5 gode grunde til at vælge

Total-Gruppen.dk


  • Byggerådgivning med veldokumenteret materiale.


  • Overholder aftalte tider og priser.


  • Efter endt arbejde bliver der lavet evaluering af arbejdsopgaven med bygherre og de samarbejdspartnere, der har været involveret.


  • Én tovholder.


  • Der stilles krav til samarbejdspartnerne.

Lad os hjælpe dig med dit forestående projekt


Ønsker du at blive kontaktet vedr. dit forestående projekt,

så udfyld kontaktformularen under menuen ”kontakt”.